Papucs női színekben minden hölgynek

papucs női
Papucs női

Nyáron vagy a lakásban sokszor ugyanazt a topánkát viseljük. Ma már papucs női és férfi változatban is kapható, az árak ugyan eltérnek, de ehhez különböző tulajdonságokat tudunk választani. Vannak olyan papucsok, amelyek a strandra vagy az uszodába lettek kitalálva, műanyagból készülnek, hogy ne szívják magukba a vizet.

Ezekkel azért kell vigyázni, mert vizes felületen sokszor csúsznak és az idősebbek személyeknek balesetveszélyesek lehetnek. Másik kedvelt fajtájukat a munkahelyen, irodákba és kórházakban használják, mert ezeknek a felépítése olyan, hogy kényelmet és komfortot biztosít az egész napos munkákhoz. Általában műanyag és gumi keveréke, belül puhák, és légáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek.

Választhatunk olyan darabokat is, amelyek a nyári sétákhoz és vacsorához felelnek meg. Vannak magassarkú, platformos vagy lapos termékek, fűzöttek, de cipzárasak is. Ha a színeket nézzük, akkor az egész paletta a rendelkezésünkre áll. A papucs női méretben igazán széles skálán mozog és ár tekintetében is.

Print Friendly, PDF & Email