Mit jelent a redoxpotenciál?

redoxpotenciál
Redoxpotenciál – ORP

Az adwa.hu minőségi és profi mérőeszközöket biztosít minden érdeklődőknek, legyen szó laboratóriumi mérésekről vagy terepmunkáról. A redoxpotenciál egyensúlyi elektródpotenciál, amit egy kombinált ORP elektróda segítsége által lehet megmérni. Ez a kombinált ORP elektróda egy inert fémelektródát tartalmaz, ami a legtöbb esetben platina, arany, ezüst huzal vagy gyűrű.

Ezek az említett redoxirendszerrel érintkezve felveszi annak a potenciálját. Ennek az értékét egy referencia elektródhoz viszonyítva mérik és milli Voltban fejezik ki. A redoxpotenciál, vagyis az ORP speciális műszerekkel mérhető. Idesorolhatóak a kisebb kézi műszerek, valamint a hordozható asztali változatok.

Aki szeretne többet megtudni a redoxpotenciál fontosságáról, valamint utána olvasna a különböző oxidáló és redukáló szerekről, annak nem kell tovább mennie. Az Adwa termékei jó minőséget és pontos termékleírást nyújtanak, így a vásárlóknak egyszerűbb dolguk lesz a döntéshozatalt illetően. A szállítás rövid időn belül megtörténik, ezzel is szolgálva a vásárlók kényelmét.

Print Friendly, PDF & Email