Személyre szabott kézilabda cipő

Minőségi sportruházati cikkek

Az eredményesség szempontjából elmaradhatatlan, hogy megfelelő eszközöket válasszon a sportoló az adott tevékenységhez. A kézilabda cipő szempontjából fontos, hogy a varrás, illetve a ragasztás kitűnő legyen.

A gyártók igen nagy figyelmet szentelnek a varratok szálainak erősségére és egyben arra, hogy enyhén elasztikus is legyen, ezzel próbálják biztosítani a kettős funkciót, amit egy jó lábbeli esetében elvár minden profi játékos. Mindenképp kényelmes kell legyen a méretezését illetően.

Személyre szabott, a lábaknak tartást, valamint mozgásteret biztosító méretű kell legyen a tökéletes kézilabda cipő. Célszerű tudni, hogyha lejárt a használati ciklus, feltétlenül cserélni kell a lábbelit.

Nem lenne előnyös, ha például edzés közben vagy egy mérkőzésen elszakadna egy varrás, esetleg hasonló probléma történne, sőt, a felső varratok, a szétnyíló ragasztások sérülést is okozhatnak. Ennek elkerülése érdekében, célszerű minél alaposabban megismerni a választott kézilabda cipőt, annak minden tulajdonságaival.

Print Friendly, PDF & Email