Milyen kell legyen a WizzAir bőrönd?

WizzAir bőrönd
WizzAir bőrönd

A WizzAir légitársaságot sokan választják utazás céljából, az előnyös áraknak és a korrekt szolgáltatásainak köszönhetően. Éppen ezért jó, ha mindig van kéznél egy WizzAir bőrönd, főleg ha az ember gyakran utazik. De mit takar ez a fogalom? Ez a típusú bőrönd a méretei alapján válik a WizzAir légitársaságnál elfogadott kézipoggyásszá, hiszen megfelel a 40x30x20 cm szabványnak.

Egy ilyen poggyász felvitele a fedélzetre ingyenes, nem von maga után semmilyen plusz költséget. Éppen ezért fontos figyelni arra, hogy a bőrönd illeszkedjen az elvárt paraméterekhez. Lehetőség van két ingyenes WizzAir bőrönd felvitelére is, viszont ebben az esetben 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállás szolgáltatást kell választani a repülőjegy mellé.

Ha már eldöntöttük, hogy hány poggyászt viszünk fel, akkor jöhet a vásárlás, ha még nem rendelkezünk a megfelelő bőrönddel. A taskam.hu webáruházban számos dizájnos és praktikus WizzAir bőrönd közül lehet választani, amelyek megbízható és stílusos kiegészítők lesznek az utazás során.

Print Friendly, PDF & Email