Melyik a legkülönlegesebb ásvány nyaklánc?

ásvány nyaklánc
Ásvány nyaklánc

Létezik egy olyan különleges kristály, ami valószínűleg a világon csak egyetlen bányában található meg, az is az emberektől elzárva, a víz alatt fekszik. Talán ezért van az, hogy a szuper hetes ásvány nyaklánc formában az egyik legkeresettebb kövek között szerepel. Különlegességére utal az is, hogy nem kapott mineralógiai nevet, hanem csak az ásványtársulásnak a nevét viseli, ugyanis megtalálható benne 7 darab ásvány.

Nem csoda, hogy igazán keresett lett napjainkban, ugyanis felhozatalát csak mélytengeri búvárok tudják kivitelezni, persze a megfelelő felszerelés segítségével. A szuper hetet alkotó ásványoknak hála, sokkal nagyobb erővel bír a természetes gyógyítók szerint, mivel egyszerre tükrözi az emberi tisztaságot és segít a csakrákat megnyitni.

A gyogyitokovek.eu oldalon eredetiségi igazolással együtt vásárolható meg, ami minden tulajdonosának bizonyítja, hogy ez az ásvány nyaklánc biztosan a brazíliai Szentlélek nevű városból származik. Ára 43000 Ft, a megvásárlás után pedig néhány munkanapon belül a kezünkben tarthatjuk.

Print Friendly, PDF & Email