Ideje beszerezni egy macska fekhelyet!

macska fekhely
Macska fekhely

Mint a cicák szerelmesei, jól tudjuk, hogy kedvenceink mennyire szeretnek aludni. Akár napi 18 órát is alszanak és szinte minden szobában találnak egy tökéletesnek tűnő macska fekhely célpontot erre. Néhányuk kimondottan szeret összegömbölyödni a fürdőszobai mosdókagylóban.

Családunk kedvencei gyakran alszanak a bútorainkon, az ágyainkon vagy azokban és árulkodó jeleket hagynak maguk után, ami nem más, mint a macskaszőr. Milyen gyakran mondjuk, miközben megpróbáljuk eltávolítani a szőrfoltokat a bútorainkról: “Bárcsak lenne egy macska fekhely, ahol szeretne aludni!”?

A jó hír az, hogy manapság sok cicáknak készített ágy közül lehet választani és könnyen megtalálhatja azt, amire a legnagyobb szüksége van. A gazdiknak időt kell fordítaniuk a cica alvási szokásainak megismerésére. Inkább szeret összegömbölyödni vagy kinyújtózkodni? Szeret kikukucskálni? Szeret takarók, ruhák vagy dobozok alatt pihenni? Szerencsére van olyan macska fekhely is, ami kielégít minden igényt és vágyat, tehát a választék igen bőséges.

Print Friendly, PDF & Email