Coworking iroda, a szabadúszók székhelye

Ismerje meg a coworking irodákat!
Ismerje meg a coworking irodákat!

Amikor valami újba kezdünk bele vagy próbálunk ki, akkor általában ott motoszkál bennünk a kérdés, hogy miből is áll ez az egész és sikerül majd jól csinálni?! Biztosan sokakban ugyanez fogalmazódik meg, amikor először találkoznak a coworking iroda fogalmával.

Persze, aki beszél angolul, annak nagyjából a név elárul valamit annak lényegéből, de nem biztos, hogy teljes mértékben tudja, hogy mivel áll szemben. Természetesen az internet ebben is az ember segítségére lehet, hiszen ma már szinte bárminek utána lehet nézni. Tulajdonképpen a coworking iroda olyan hely, ahol többnyire szabadúszók dolgoznak egymás mellett, de ha szükséges, akkor egymást segítve. Ráadásul a környezet is olyan, ami inspirál. Budapesten a Muse coworking iroda számtalan lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Amennyiben valaki csupán betekintést szeretne nyerni, annak is lehetősége nyílik erre, persze napidíj ellenében. Viszont, ha valaki hosszútávon szeretne a közösség tagja lenni, számára a havi bérlet kiváltása ajánlott.

Print Friendly, PDF & Email