A versek itt vannak most is, csak az emberek nem kérnek belőlük

A versek és az internet
A versek és az internet

Nagyon sokszor az internetet hibáztatják azért, mert az emberek, gyermekek egyre kevesebbet olvasnak. Pedig könyvek, szépirodalmi művek, versek a világhálón is megtalálhatók, sőt, talán többet is elérhetünk, mint az otthoni megtalálható könyveinkben vagy a helyi könyvtárban, csak éppen nem használjuk ki, ami nem az internet hibája, hanem a miénk.

Hiszen a versek varázslatos világa egy karnyújtásnyira van tőlünk, csak nem nyújtjuk ki a kezünket, hogy elérhessük őket. Ennek oka ugyan lehet az is, hogy számos más, érdekesebbnek tűnő dolog is van a neten, de alapvetően rajtunk múlik, hogy mire tartunk igényt.

Ha csupán szórakozásra, üres időtöltésre, akkor az a mi döntésünk, felelősségünk és nem az a probléma, hogy a versek mellett számos más dolog is létezik. Ha valaki késztetést érez rá, akkor versekre fog rákeresni és könyveket fog megrendelni a fejlett technológia révén, de ha úgy érzi, hogy neki nem erre van szüksége, akkor hiába lenne ott az orra előtt a versek legszebbike is, mert hatástalan maradna.

Print Friendly, PDF & Email