A minőségi téli gumi előnyei

Téli gumi
Téli gumi

Mit is kell tudni a téli abroncsról, és miért kötelező azt már novemberben felszerelni, lecserélve a nyáron használatos típust? Mindenképp érdemes észben tartani, a téli gumi azért bizonyul kötelezőnek, mert ez hóban, fagyban, latyakos időben és ónos esőben is, amikor a vezetési körülmények teljes mértékben rossznak nevezhetőek, a biztonságos, gondmentes célba jutást tudja garantálni.

Fontos észben tartani, hogy még a legjobb minőségű, nívósabb nyári abroncs sem áll helyt ilyen rossz körülmények között, és ez például 7 Celsius-fok alatt annyira keménnyé válik, hogy még teljesen száraz úttesten sem biztosítja a létfontosságú tapadást.

Havas, fagyos, latyakos úton pedig teljes mértékben kedvezőtlenül viselkedik, és a sofőr egyáltalán nem lepődhet meg azon, hogy a legkisebb kanyarban is kicsúszik. Hol vásárolható meg a megbízható és igazán strapabíró téli gumi? Remek ajánlatokkal várja az ügyfeleket a www.bhpgumi.hu oldalon található online webáruház, amelyik a téli gumi mellett természetesen a nyári és négyévszakos modelleket is forgalmazza.

Print Friendly, PDF & Email