A bébiőr a szülők jobb keze

bébiőr
Modern bébiőr

A szülők mindentől szeretnék megóvni a gyermekeiket, de egyszerűen nem tudnak mindig mellettük lenni és lesni, hogy mikor történik valami velük. Ugyanakkor egy bébiőr kiváló segítséget jelenthet abban, hogy legalább az első néhány hónapban folyamatosan nyomon tudják követni a gyerkőcök állapotát és azonnal tudjanak reagálni, ha bármi baj van.

Ugyanis a bébiőr révén hallhatják, hogy mit csinál, éppen alszik vagy ébren van, esetleg sír a baba, de ha úgy vélik, hogy szükséges, akkor bemehetnek hozzá, hogy megnyugtassák. Sőt, a modern bébiőr már képet is közvetít, így nemcsak hallani, hanem látni is lehet, hogy mi történik a kiságyban.

Ez olykor rendkívül hasznos lehet, főleg ha valami dolguk van a felnőtteknek, de közben azért rajta tartanák a fél szemüket a kicsin is. Így nem kell folyton ki- és bejárni a gyerekszobába, hanem végezhetik a dolgukat és ha bármi van, akkor jelez nekik a bébiőr. Akár az udvarra is ki lehet menni némi kerti munkát végezni, mert a bébiőr ilyen távolságokon is tökéletesen működik.

Print Friendly, PDF & Email